|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Junior Member
|
![]()
[quote="ANITA"]
Quote:
skeniram u pdf format>>>FTp. Sto se tice cela i svirke, u stanju sam da odsviram bilo sta a raspolozen sam da odsviram deonice ako ti trebaju. Za cenu >>> zavisi sta hoces i koji kvalitet snimka tih deonica. CUjemo se uskoro ![]() Caos 8)
![]() |
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Steka@
Bas nesto gledam tvoj avatar i razmisljam - da ne treniras ti letenje mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
dobrodosao Steka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#25 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Steka, cekaj onaj TRio od Dvoraka imas? ![]() Sto se tice kvalitete snimke i sveg ostalog - najbolje,najbolje, najbolje... ne zelim vise slusati odbijanja radi lose kvalitete snimke nakon sto se netko odusevi samom glazbom jer je (radi losije produkcije) ne moze odmah koristiti, a ponovno snimanje i sredivanje dok imam rok me toliko izbaci iz mog prirodnog stvaralackog stanja - da mi to tesko uspijeva. Ustvari - ne uspijeva. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
Treba mi Viena na dvd-a. Primam posiljke postom, platicu za slanje ako treba western union nije problem.
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Evo ja sam ba? neki dan napravi aran?man sa orkestralnim uvodom - guda?i, rog i gitara s nailonskim ?icama. Nakon ?to sam probao sve od navedenog odlu?io sam se za Kirka Huntera. Rog sam povuka iz Edirolovog Orchestrala. Moje skromno iskustvo me u?i da je sve te guda?e dobro imat jer ih biram ovisno o ostalim bojama u aran?manu. Dakle, u datom momentu u groove se mogu dobro uklopit i najgluplji stringsi iz syntha.
Me?utim, nisam se toliko izmu?i sa biranjem boje koliko sa dinamikom: pravi guda?i di?u poput plime i oseke, i pri tom mjenjaju boju, uklju?uju vibrato poput Leslija s time da ga prilago?avaju tempu pjesme... Na kraju sam zahvaljuju?i polovinkama i cijelim notama, dobro isplaniranoj dinamici i reverbu dobi zadovoljavaju?u sliku. 8) Topla preporuka: Ako imate aran?man s istaknutom ulogom guda?a, platite prijatelja s akademije neka podupla barem jednu dionicu. ![]() ![]() ![]() Ah, da! I pripazite u studiju koji reverb stavljate na njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Note za skinuti ima na ovoj stranici http://www.bh2000.net/score/ Ovo je takoder dobra stranica sa odlicnom knjigom o orkestriranju http://www.dolmetsch.com/musictheory42.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Niko da ti cestita 8 mart
![]() |
![]() |
![]() |