|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
View Poll Results: Dali ste za MusicCompo ? | |||
da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 88.24% |
ne |
0 | 0% |
da ako ima neka nagrada |
2 | 11.76% |
Voters: 17. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
pa pazi ja imam malo iskustva u ovim online takmichenjima...
glasanje ide ovako recimo ima 11 ucesnika..... onda ti (a i svako drugi) glasa za sve radove OSIM za svoj, ocenama od 1 do 10 (ne mora uvek od 1 do 10... nego od 1 pa do (broj takmicara-1)) i onda kad svi glasaju saberu se glasovi i to je to.... a sro se tice teme.... pa tu je cela poenta.. NEMA JE... imam svi iste samplo-ve pa ko se bolje snadje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
|
![]()
Vrlo jednostavno....uzmemo svi iste semplove i lepo radi svako zanr koji mu najvise odgovara...stim da se ocenjuju
1.produkcija 2.aranzman 3.originalnost 4.odnos duzina pesme sa pravom duzinom (ili kratkoca) 5.objasnjenje rada pesme kada pocinjemo ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
@eon
mnogo komplikovano ides: pera-pesma.....................ocena[3] mika-pesma.....................ocena[1] laza-pesma .....................ocena[2] Dragan_skydsl-pesma......ocena[x] zika-pesma..................... ocena[4] a sad naravno pri davanju ocena ti uzmes u obzir sve sto si gore naveo.. i naravno dole u daljem tekstu komentari/kritike (ako ih ima...) mislim da je ovako efektivnije ako bi krenuli da ocenjujemo za svakog posebno aranzman, produkciju, originalnost....sta kada se pojave trojica sa istim brojem bodova...sta tu presudjuje...? aranzman ili produkcija....ili originalnost ? znaci ti sve to uzmes u obzir.... poredjash od 1 do n ... i to je to.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
|
![]()
nisam ni mislio da se to ocenjuje nego sam naveo koje cemo stvari ocenjivati ali naravno u glavi kako bi odredili konacnu ocenu 8)
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
ah... to .. ok onda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
|
![]()
pa izabracemo optimalne zvukove...
Necemo se vezati za neku odredjenu temu zvukova kao recimo neki phaser stringsi ili bass plastika....neka to budu uobicajeni zvukovi...ne bas i GM ali nesto kvalitetno sto se moze obraditi...cinjenica je da ce neko biti ostecen..mozda bas mi elektronicari :roll:
![]() |
#18 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderator
|
![]()
Evo moj predlog su warm stringsi...acoustic bass....synth po zelji....kick iz serijala rolanda.....dosta od mene
Mozda bi bilo najbolje da se semplovi postave negde na NET i da ih skinemo i koristimo bas iste
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 5 | 29-10-2005 05:56 PM |
Predlog | diviner | Predlozi i sugestije | 6 | 04-02-2005 10:04 AM |
predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 4 | 28-12-2004 02:15 PM |
Rumski.com MusicCompo 1 - Pravila i Pitanja | puRe | Promocija radova | 14 | 05-03-2004 12:52 PM |