|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo jedne stvari koju uradih sinoc...
Trebalo mi je cirka 4 sata da zavrsim ![]() elem link je: http://www.typhoon.co.yu/images/d/KoDi_--_EndleSS.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
zvuci kao neki good looking revisited 2004;fali samo jos conrad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() pa tako je to kad slusam LTJ-a skoro svaki dan ![]() inache radim muziku jos od '99. ali sve nesto amaterski.... nikako da skupim kintu za neki hardware... sve neki software...sve neke ..emulacije.. a DnB radim od 2001. ![]() ![]() ![]() P.S. imajte obzira... samouk sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
hardware? sta ce ti hardware? ja radim 100% software, a znam mnogo producers koji rade samo sa softwerom, ltj bukems studio je isto manjii i manjii
![]() znas da fabio i grooverider imaju svaki petak radioshow on bbc radio one? samo dubplates ![]() samo ti produzi vako sa drum and bass!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
znam ...ovo je offtopic...
ali kada je vec pomenut bbc radio 1 jel slusa neko Giles peterson-a ? mislim da ga i B92 prenosi ... ja uzivam u njegovim session-ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
slusam ga ja ponekad ali vise fabio&rider ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
he zanimljiv pocetak narocito taj chord koji se lepo ulio u stvar...
ritam je ok...vrlo jednostavno ali efektivno...vidim da si dosta panoramisao sve okolo i to je ok...prelazi simpaticni..ustvari sve je vrlo simpaticno tako da nemam neku zamerku jedino mozda malo previse panorame i rasirenosti u stereu..ide ti na -1...ovo resi sa stereo expanderom nagrubo ili odradi ponovo mix ali naravno smanji malo panorame
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Domaci house :) | igormladenovic | Promocija radova | 9 | 04-11-2008 05:17 AM |
Domaci kontroler... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 26-06-2007 12:32 PM |
Domaci Kraftwerk!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 5 | 02-12-2006 11:26 AM |