|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Ranije sam gotovo 5 sati dnevno bio zauzet internetom i poslom na istom, pa sam stalno odlagao komentare sjajnih stvari koje cuh ovdje, jer sam vjecito bio okupiran drugim stvarima, u stilu "Ostavicu ovo za kasnije, samo da posvrsavam ostale bitnije stvari"...Nazalost, vremena nikada dosta, pa evo sjatih se konacno da odvojim dio istog komentarisuci muziku prijatelja
![]() Eone, sto se tebe tice, generalno tvoja muzika mi definitivno ide u uho, medjutim volio bih (licno ubjedjenje) kada bi te kompozicije ipak malo vise poradio (kompozitorski dio, melodije) kako bi ti tematski "jace" zvucale (ko je razumio shvatice ![]() ![]() ![]() Par komentara vezano konkretno za "On the top" (napisacu ih onako kako sam ih "brzokucacki" ![]() ![]() zanimljiv bass 5:15 synth prebrzo odlazi bass fino odlazi, treba uraditi bolji prelaz (mozda sa lijevo na desno) blending simpatican spori flanger (phaser) perkusije suvise kompresovane u gornjem spektru (kao da su previse pojacani visoki)... suvise dugi prelazi (osim ako se radi o extended verziji)... noise ride on neubjedljiv (rasut takodje)... fali u pjesmi vise crasha, prelazi suvi kraj prebrz... Kao sto vidis u pitanju su sitnice vezane za tehnicki dio (koje se daju doraditi), jer kao sto vec rekoh tvoja muzika mi odlicno lezi (vise sam orjentisan ka novijim modernijim pravcima)... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|