Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-09-2003, 04:08 AM   #14
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Eeee, posto ga svi hvalite, da ga ja malo izgrdim

Sto se tice eq-a, reverba i sl... odlicno je odradjeno, mada mi se cini da je dosta zasiljeno... Vokal sjajno usnimljen, "smrdi" mi na 147-icu Neumann, kolko sam daleko ? Zvuci skupo...

VEELIKA primedba je nivelisanje... Jednostavno, mislim da su ti noga i dobosh prejaki, no to je veoma subjektivna stvar. Licno, vise volim zvuk, npr. Phil Collins - But Seriously albuma, George Michael - Older, prvog Texas-ovog albuma i tih u periodu od 88-97, i nastojim da i moj zvuk bude malo mekaniji i prijatniji kao "onomad" kod "onijeh majstora", jer tako volim, no opet, to je veoma subjektivna stvar... Panorama je mogla biti malo bolja, vokali ne bas do kraja u levi i desni kanal i jos neke male zamerkice...

Sve u svemu, za mene iznenadjujuce dobro odradjen posao... Mada kada sam video spisak opreme koju si koristio (odakle ti bre to ???), ocekivao sam malo "ispeglaniji" i nashminkaniji zvuk...
kVu is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules