|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da napisem i ja, zaboravio sam jos od januara... januar, januar, januaaaar... (dobro de, nemo me bijete, samo sam se salio)... napisacu i muzicki hardver i softver, jer verujem da to nekog cak i vise zanima
![]() Hardver: - Chaintech BJM6 - Intel Celeron 2.0ghz, klok na 2.5 - DDR 250mhz (kad nije klok onda na 266mhz) 512mb RAM (2x256) - HDD maxtor Diamond 80gb (bucniji 2x nego pretodni Quantum 20gb 5400) - SB Live 4.1 (nema bolje kartice za multimediju od Live!-a) - Creamware Luna II (Scope 3.1c software) - Phonic MM 1202 (mixer koji mi sluzi kao router) - Mikrofoni (Shure SM57, Sennheiser Black Fire 5032P, sace i AKG C3000b) - 7 zvucnika haj fajaca (ALtec Lansing, Panasonic) - Monitori Genelec 1029B (koji nisu moji, ali ponekad ih "posudim") - AKG "K141 monitor" slusalice Software: Logic Audio Platinum 5.5.1 Waves Plugins All 3.6 Antares Auto Tune Orange Vocoder (najbolji softverski vocoder koji sam cuo) Amplitube (emulacija gitarskih pojacala) Timeworks reverb (odlican za male sobice) VST: B4, FM7, Kontakt, Pro53, ABSynth2, (bice i komplet Spectrasonics-a),..... i tako dalje i tako dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |