Quote:
Originally Posted by Boskovic
NeuronLoop je FENOMENALAN!!!!
Ja bih to ostavio i razradio u pjesmu pod obevazno!
Prva 2 segmenta su super samo si trebao nastaviti onako kako je treci segment zapocet, ali si ga tu sjebao kojekavim morphingom i posle tempo vratolomijama pa je potpuno izgubio prvobitnu formu.
Zavrshetak je isto dobar.
Nemoj ovo da bacish slucajno!!!
Takodje mi se svidja fazon pretapanja pada u loop u NeutronTrip-u (kao da loop pocinje da svira "pad"), stim shto me zanima kakve su mogucnosti kontrole tog "Dynamic Transsphere mod" jer mi onaj pad nekako nasilno prestane (t. loop ostane sam). Dobro bi bilo ako bi mogao da mu se produzi "rep".
U svakom sluchaju opcija koju bih ja definitivno koristio.
Ima li neshto slichno u softveru (mozda Reaktor?)
|
E ovako, sve one vratolomije sam uradio da bi pokazao sta Neuron moze u real-timeu da uradi (ne znam da postoji ijedan program koji ono moze u realtimeu da uradi bez kasnjenja)...sto se tice upotrebljivosti zvukova i sam si cuo.
U NeuronTripu sam namestao ADSR envelope da modifikuje promenu blendera (blender je neka vrsta mixera za 2 oscilatora).
Cela fora je sto blender ne mora da radi kao klasicni mixer vec moze i u naprednim modovima (gde nije u pitanju prosto mixovanje vec interakcija 2 zvuka).
Neuron je u sustini jedan kompjuter (sto se moze i videti kad se otvori. maticna ploca, hard, napajanje, ram, cooler, zvucna karta custom-made). Ceo problem je sto se to ne moze prebaciti u VST zato sto zahteva ogromnu CPU moc. Ionako i sa ovim specifikacijama (preko 1.4 GHz CPU) ne moze da izvuce neku veliku polifoniju.
Cak i kada bi moglo da se napravi kao VST problem je u tehnologiji koja je koriscena (softver za analizu svega toga, itd...), pa i ajde recimo da neko i to napravi ali cela poenta je u kontroli nad zvukom (aka dugmici, knobovi,itd...) za koju bi ti trebao jedan poveci kontroler