he, he... korcula i krk nisu bas blizu, ali recu da kad stavis prst u more da si povezan sa cilin sviton. hm, svaka cast moru, ali ja ipak preferiran internet :roll:
imam svoj mali studio u korculi i dosta san frisak u ovom poslu. prvi daw sam kupio prije 5-6 godina. imam svoj band - zovemo se "kvartet gorgonzola" iako smo, u biti, samo dvojica.

neke informacije mozes nac na mojim stranicama:
http://www.radio-korcula.hr/remix/
za sad nemam uploadovanu nijednu pjesmu, ali cu uploadat nekoliko stvari za koji dan jer upravo zavrsavam pjesme za nasu drugu plocu. javit cu vam kad stavim mp3-ove i bit ce mi drago cut vase misljenje. u zadnjih par godina sam radio i sa nekim poznatijim pjevacima - najvise sa meri cetinic, a snimao sam i olivera, severinu... sa severinom sam cak snimio i jedan duet, koji ce izac na novoj ploci

prije par dana san mixa jednu vajtinu stvar - he, he... i tako... zabavljam se
nego, bavim se mislju da sebi pocmem gradit studio. ovaj moj nije neki vrhunski, ali je ok. nazalost, nema dovoljno mjesta, a i u sklopu je kuce.
znas onu "komsije ce da me biju zbog preglasnog rock'n'rolla..."
danas mi je bas javio ozren bilan da mi je poslao knjigu "akustika prostora" koju sam odmah narucio kad sam ovdje nasao link (hvala, boskovicu

) i nadam se da cu u njoj nac puno korisnih informacija o gradnji i opremanju studija.
ako neko ima jos materijala, pogotovonacrte sa mjerama, to bi bilo "kraj svita"
ja san u medjuvremenu kontaktira vladimira rackovica. vidit cemo sto ce on rec, pa cu javit

vlado je pravi maher i dobar covik