|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Kako god, ovo zezanje sa zvukom mislim da se neće reÅ¡iti bez potencijalnih glavobolja do kupovine novog "enterprajza".
Jednostavno, nepredvidivo je. Sada mi je, na primer, sistem nameÅ¡ten na 44100Hz 24bit, i "stvar" miruje, naravno, ako se ne diže na 48kHz. Čim bi to uradio iz bilo kojih razloga, laku noć i prijatno! Fora je, takođe, Å¡to su određeni audio softveri po defaultu nameÅ¡teni da menjaju hercažu, pod određenim okolnostima. Tako, na primer, MAGIXov Spectral Layer na ASIO drajverima može da se podesi da radi na 44sto, ali kada se isključi i ponovo podigne, uvek ASIO pokrene na 48... Ne znam, tako je kako je, a, s druge strane, žao mi je. EMU, bilo da je "m" verzija ili ova moja, je fenomenalna karta za ljude koji "obavljaju posliće". ViÅ¡e nego solidni konverteri, jaaaako dobro in&out povezivanje, ima svoj DSP, jednom rečju, to je to. Pardon, tojeto. ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Haos | Rus | Promocija radova | 0 | 24-12-2013 08:16 AM |
E-mu 1616 pci i 1820 | metalman | DSP forum | 5 | 05-12-2008 11:05 PM |
E-MU 1820?!!! | zmaj | Computer Hardware | 5 | 24-03-2004 10:22 PM |