|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Postoji vec tema na GS ali je nama na Rumskom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
valjda ce AMD uspeti da se vrati tamo gde je nekad bio... da vidimo..
kao bice dosta jeftinije a u rangu sa jacim Intel i serijama... .
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Slican bum je AMD napravio sada vec davne 2004. sa Barton jezgrom, a posto sam tih godina radio u kompjuterskom servisu, secam se da je na 10-15 prodatih AMD Barton 2500 masina isla 1 Intel sa slicnim karakteristikama a skuplji, i posle ukakise motku sa Sempronima... Mada generalno, Intel je uvek bio bezobrazan sto se tice cena, i zato od kraja '90-ih kada sam kupio prvi "Pentium" (Cyrix M2) do danas u mom kucistu nikada nije bilo Intela, a ako izuzmemo OSX, nisam puno toga propustio ![]() Pozdrav!
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Bio vlasnik Bartona.
Procesoru je samo falio pečat "сделано в СССР". A pošto svi ovde znamo ko pravi Bartona, ja ću, apropo ove situacije sa AMD-om reći - isti gazda otvorio prodavnicu u istoj ulici da mu bude konkurencija.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
http://www.pcgamer.com/the-amd-ryzen-7-review/
hmljehh.. Ipak status Intela u odnosu na Amd nije samo slovo na papiru ili hipsterski hype... bilo i ostalo. Dobar koment sa drustvene mreze od relevantne osobe: tržištu je potrebna "percepcija konkurencije", inače se intel ulenji i osili. Potrebno je da imaš tuljane koji se lože na AMD i dižu frku i glasni su ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 02-03-2017 at 03:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ja bi se nadovezao i rekao da ne samo percepcija, nego i prava konkurencija... i ne samo u procesorima vec i kod svakog vida tehnologije...
sve je to jedna velika igra "davanja na kasicicu", kod kompjutera, kod mobilnih telefona, kod televizora, pa i kod studijskih uredjaja i konvertera... ![]() Save
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
ja ne znam ćemu toliki hype AMD vs. Intel, eto na poslu imam opjevani Intel I7 a kući imam AMD phenom II, OS je Win7 pro 64-bitni na oba kompa, za ono šta radim nema neke velike razlike, funkcioniraju i jedan i drugi, ne igram igrice, a radim audio i video montažu, pretpostavljam da bi I7 došao do izražaja u nekim težim projektima i da se poslodavac odlući uložit u noviji software ali za wavelab 6, cubase 5 bez midija i sony vegas pro 12 razlika se primjeti, ali nije tolika da nervira.
Last edited by sira; 05-03-2017 at 06:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ne znam cemu hype, ali od kako sam na intelu, nemam nikakvih problema...
Poslednji AMD mi je bio nocna mora (pre nekih 6-7 godina) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|