|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo nečeg novog na čemu radim.
Poslušajte, danas izašao spot. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
da je izbacila ovo pre 10-ak rekao bi do jaja , ali ono carretta/vitalic/hacker stil je vise je malo , ali da ovo joj je super posle dosta kvazi alt+synth pop stvari ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
@alavuk ja sam se tog zvuka i uželeo, jer nekako je sve postalo razvodnjeno i amorfno. hvala u svakom slučaju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
IMHO odlicno uradjeno.
![]()
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
I meni je ovo odlično. Usput moram da pomenem da danas zvuči sasvim drugačije nego juče. Nikada neću shvatiti Å¡ta se deÅ¡ava sa YT strimovima (juče je zvučalo kao da mi je neko umotao glavu u trulu ćebad).
Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ljudi!
![]() @awacs "trula ćebad" ![]() A ovo za YT...da nije ubacili da bude neka vrsta VBRa? I HD nije viÅ¡e Å¡to je bio, baÅ¡ se vidi koliko je loÅ¡ija kompresija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Evo nove stvari i spota:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Å*teta Å¡to je sound mono
![]() ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Hvala!
![]() A da, 80% sintova je mono, ritam takođe. Tako sam hteo da sve držim tu u sredini ušuškano. ![]() Možda je sumanuto, ali nekako sam hteo da ostane tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Casio CDP-200 | jox | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 11-07-2009 10:08 PM |
Haas zona, reverberacija, decay u kontrolnim sobama | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 09-12-2008 08:59 AM |