|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nemam utisak da krademo temu, pitao nas je čovek „kada koriscenje gotovih melodija za razne deonice ili kompletnu pesmu prelazi svaku poentu produkcije i bavljenja onog sto si izabrao?“ O tome i pričamo
![]() Ti svakako bolje od mene poznajeÅ¡ zakonitosti hip hopa, i sve ti verujem. Ono Å¡to sam napisao je moj lični posmatrački stav. Å*taviÅ¡e, stav posmatrača koji živi u Srbiji, brale ![]() U ovom podneblju su tekst i fazon izvođenja teksta početak i kraj svega, pa makar to bio Đorđe BalaÅ¡ević, Bajaga, Čola, S.A.R.S. ili Bad Copy. Mislim, ovdaÅ¡nje pojedinačne žanrovske scene su toliko minijaturne da nema smisla porediti načine njihovog funkcionisanja sa tržiÅ¡tima koja su neuporedivo veća. Pozdrav, Vasa
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mono delay | spartakus | Audio Software | 3 | 25-02-2013 05:40 PM |
CLA -76 mono ?um | Ngino | Audio Software | 7 | 16-07-2012 08:33 AM |
Mono maker | Boombass | DSP forum | 0 | 10-01-2011 03:04 PM |
Mono ili stereo??? | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 16-04-2010 01:38 PM |
Mono u Stereo? | goran ns | Produkcija Elektronske Muzike | 4 | 05-04-2008 08:52 PM |