|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
BlasterMasteru, uopÅ¡te se čoveče ne radi o meni nego o pravilima i principu kao takvom. Upravo znajući da ih ne mogu promeniti ovde sam se obratio da eventualno od nekoga od vas saznam postoji li liberalniji sajt. Naravno, svestan gde bi priča mogla da ode, poÅ¡to upravo ovde ima puno autora, pa utoliko i ima smisla potegnuti pitanje koje ima viÅ¡e slojeva odgovora.
Nemoj da se ljutiÅ¡ ali upravo u tvom postu uviđam ono Å¡to sapliće. "Nadležne službe" za upload!?! . 😃. Sineee, ne znam, možda je veza tih pojmova cool, ali ja kad ih vidim na gomili ne znam da li pre da se smejem ili da plačem. Sent from my ME173X using Tapatalk
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Quibcy Jones od buducnosti muzike, distorziji (iste te muzike) itd.. | DaBear | Razno | 1 | 25-08-2014 11:17 AM |
Share konferencija @ SAE Institute Belgrad | diviner | Obavestenja | 0 | 22-04-2011 09:30 PM |
Konkurs za nastup na SHARE konferenciji | ProkDu | Pricaonica | 5 | 11-04-2011 03:27 PM |
Mesto za upload fajlova | Brka | Predlozi i sugestije | 3 | 04-08-2010 09:26 AM |
Upload va?ih radova | puRe | Promocija radova | 0 | 02-02-2005 01:49 PM |