Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-10-2016, 09:27 AM   #6
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: IT i ti

Sve povale za ideju, trud, i izvedbu, od onih sam koji bi kratku formu gurali usred centralno-informativnih emisija. Naravno, preterujem, ali malo...

Znaš šta stari, imam dve stvari da ti kažem: a) poboljšaj dinamiku i b) promeni stil.

E sad, da ne bih bio papan koji tu nešto filozofira, objasniću ti otkud ovo gore. Kontra redosledom.

Osmelio si se da na radiju praviš emisiju o IT-u. Ok, super, ali neko to mora da sluša, nečim moraš da ga "zakucaš" za zvučnik, da kada te čuje kaže "ju, što je ovo dobro (šašavo, interesantno, poučno). I tu na scenu stupa stil. Dakle, niko živ od radija ne želi interpretaciju, tj. da mu neko drugi pročita ono što može sam da pronađe na net-u, u literaturi, na fakultetu...
Verujem da si slušao Modlija, i nije slučajno što on uvek ima neku foricu kojom spaja suvu informaciju sa svakodnevicom. Kada na to dodamo karakteristiku njegovog pripovedanja i zvučne zavese, dobijemo ZAIR. ZAIR=Modli, Modli=Zair... Nikada taj čovek neće uspreti da svojim proizvodom nadmaši sebe, jer ljudi traže autora, emisije na radiju i tv-u, kolumne u novinama nisu Coca Cola, već stavovi, razmišljanje, karakter, stil.

A to sam moraš da osmisliš, jer to si ti. Voliš sarkazam, piči. Umeš da lupetaš, oblikuj to. Ono što te čini drugačijim mimo mikrofona, to je sirup za sok pred njim.

I drugo, poboljšaj dinamiku. Mora to malo brže da se čita. Znam ja prijatelju da je ovo Vojvodina i da se ovde uvek ima kade, ali takav pristup u medijima eventualno ima prođu u komedijama poput "Državni posao" i "Daško & Mlađa", nikako u emisiji o IT-u, koju, a smatram da je to na radiju uvek hendikep, vozi jedan čovek.

Eto, od mene toliko. Želim ti svu sreću u daljem radu, prika.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules