|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
radi se o Yamahi PSR-640 i ima sljedeći problem: Kada se odsvira neki određeni akord, ona odsvira nešto drugo. Npr. stisnem C-dur, a ona odsvira G-dur. Slabo se razumijem u klavijature, pa nemam pojma što se događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Mozda ti je transponirana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ma problem je što sam klavijature prodao, pa kupac sad ne zna što je. I ja sam prvo to pomislio, al rekoh da vidim jel postoji još nešto da sam ja možda ne znam. Svejedno hvala na prijedlogu
Pitat ću da li je to probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, ja bih probao sa "factory reset" ... Mozda je taj novi kupac pokusao ubaciti neki set koji je napravio zbrku u CPU.
1) Turn OFF the keyboard. 2) Press and hold down the rightmost white key (C) while turning ON the keyboard. 3) Once the power is ON, release the key. The keyboard will reinitialize to the original factory settings. Inače svaki synth koji kupim kao polovan, OBAVEZNO uradim reset na fabričke postavke a isto tako i nakon reparacije ili bilo kakve servisne intervencije. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |