|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Uh Depeche Mode.. Hvala puno. Mada sto se samog rada tice, aranzmanski aspekt, po meni, je pristojan; teme su razradjene za vise elemenata ( ako se uzme u obzir korisceni pattern akorda koji je prilicno jednostavan ). Ono sto meni smeta je sam miks, pozicioniranje vokala. Ali morao sam da presecem i nastavim dalje, tako da je krajnji zakljucak bio lejerovanje vokala , guranje nazad u miks da bi se dobio taj "washed out" osecaj; naravno ono sto mi je jos zadalo problema je rad sa linndrum i roland drums semplovima - tanki kickovi bez sub basa, kako to nadomestiti u miksu.. Sve u svemu, naucilo se nesto novo, a za nekog ko zeli da se bavi produkcijom elektronske muzike, smatram da je istrazivanje pocetaka ovog pravca dobar korak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oxygen 8v2 problem | matija | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 20-03-2015 12:05 PM |
Oxygen 49 | MaLik | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 31-12-2007 04:55 PM |