|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nije skupo, navodno kad vrtis ne utice na zvuk (tako makar reklamiraju, sto sigurno nije tacno)... Ali ako apsorbuje makar male pokrete, moze pomoci... Pogotovo meni koji se jos nisam udostojio da skinem 'shinu' iz ruke posle nezgode i operacije iste
![]() F8 izgleda dobro. Rece Shot da moze da snima backup tracks sto 100% moze da spasi zivot, pogotovo sto ima nezavisne levele, phase shiftinge i bla, bla... Nego i kosta fino... Hmmm, vidjecemo sta i kako...
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Košta, ali nudi sve ono što je zaista bitno. Kod terenskog snimanja nikad ne može da bude dovoljno bekapa, alternativnih zapisa i sigurnosnih kopija svega i svačega
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 12-07-2016 at 04:01 PM. Reason: sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To uopće ne košta puno! Ovo je praktički "budget" cijena!
Zoom je već u kategoriji profesionalnih recordera gdje se bori s konkurencijom koja košta i po pet puta više. A cijenom se jedva odlijepio od ozbiljnijih novinarskih snimalica. Odnos onoga što može i za koje pare to dobivaš je nevjerovatan!
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
+1 za sve što je Silicon napisao, slično sam se i ja proveo što sa terenom što sa postom.
Rode jest odlično rešenje, al bubice koje valjaju jesu dosta skupe - Tram, Sunken pa na dalje. Ali, pre nego kreneš da kupuješ i odlučuješ o opremi, dobrano se informiši kod režisera, location menagera i vođe snimanja o samom planu snimanja, lokacijama, planovima kadrova i sl. Lako može da se desi da ti pecaljka bude neupotrebljiva u većini kadrova (ja sam radio post sapunice serije gde se pecaljka posle neke 30te epizode nije više ni snimala jer nija imala svrhu), ili obrnuto, ako su sve close-upovi i enterijeri, možda ti bubice i ne trebaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
muzika za film | DaBear | Aleksandar Sa?a Habić | 0 | 02-09-2010 02:34 PM |
Terensko snimanje | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 04-12-2008 08:55 AM |
film | alavuk | Slobodan Marković | 6 | 02-05-2007 10:20 PM |
Zvuk & Film | Color | Predlozi i sugestije | 7 | 05-05-2005 11:45 PM |