|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sorry, nisam još stigao da se igram sa njim, ali navodno ima 50-tak noviteta u verziji 3.2.
![]() http://studioone.presonus.com/whats-new |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Presonus stvarno ubacuje odlicne stvari... Jedino sto meni licno fali, ovako sada kad ga gledam je to sto je horizontalni scroll mnogo brate spor. Ili gore na ruler da se mrda na levo desno, pri tom uvek mozes slucajno da zumiras umesto da skrolujes, ili shift+wheelscroll sto je uzasno sporo... Ja mnogo sitnog editinga radim, mnogo mi je to spor nacin rada, mnogo sam navikao na hand tool na srednjem kliku u Cubase-u, tako sam i Reaper podesio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |