|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
slusam..
'mala" ima interesantan glas.. muzika je demode, taj trend je star 20+ godina i mnogi rade to bolje... ako se ide na turbo-mainstream, tu je toliko bendova na cekanju da nema smisla to raditi..takodje tu je lova i sponzori vec poznatim i onima koji placaju ako se zeli proboj, mozda bi moglo da se ode u pravcu vise estetike? nesto ambicioznije? Ili naprimer nesto sa pevljivim refrenom? ili komplikovanije? ili brzo? ps. mix nije los, glasan je ![]() Last edited by nikolaivanic; 26-10-2015 at 10:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Hm.. Ja bi reko da je 20 godina malo. Puno prije sam bio u doticaju s nekim takvim gruvom...da se tako izrazim. U to doba je postojalo nekoliko pravaca -haus, dmc, tehno..- ali bez stotinjak podzanrova. Iako meni sve isto.
To je samo pokusaj ili bolje primjer na sto sam mislio. Isfuranost...definitivno. Ono sto smo radili ide nekim drugim smjerom, a ovo sam mislio onak.. Za neki rođendan ili neka zurka gdje svi skaću a bitno na kick ubija. Glasno..za mene mora biti inace mi nije u slusnom podrucju...msm pojedine lage. A neki drugi smjerovi.. Pokusavao sam raditi glazbu i arr a ljudi koji su culi su rekli da je dobro, zanimljivo, doduse novo.. Naime radio sam kombinacije pop-rock i nase domace glazbe. No problem su txtovi. Ono sto mogu naci su nekakve vrckaste tipa vrapci i komarci, a to mi bas ne fercira. Ili su pak tisuće sjbanih ljubavi kobe opet ne klapaju sa 17 god. Nl thnx na komentaru |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MG - Featherlight Remix | Filip_ | Promocija radova | 3 | 16-08-2015 01:52 PM |