|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
p.s. ima i on jednu dobru spravu...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 18-04-2009 at 06:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svim JD vlasnicima,
Ja sam medju srecnicima jos od 2002. (JD800) ali doslo vreme po svoje. Trazim gumice za klavijaturu. Je li neko cuo gde mogu da se nadju. Kako se to uposte kaze(pise) na engleskom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
slowstar,sound diver ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ako nema Roland u europi, imat ce u japanu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Junior Member
|
![]()
Ok, hvala clusterchord, pokusacu tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Junior Member
|
![]()
Sinoc sam imao lagani shok, pa da postedim istog nekoga od vas sa JD800,
ako vec ne znate ili ste zaboravili: kada je keyboard local control off, na mom sintu tasteri za promenu banke i patcha ne rade ! Svi ostali rade normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, tako su ga "smislili" secam se, dok sam imao oba (800 i JD990 koji i sada imam) da sam mogao da editujem JD990 sa slajderima iz JD800, (transmit edit data ili slicno u meniju) i to mi se jako dopadalo, a i po neku boju sam prebacio pre nego sam "zavalio" JD 800.
Paznja vlasnicima: regleri hoce da se isprljaju, pa iako nisu u audio lancu, hoce da podivljaju i pocnu da salju kojesta, a i tasteri, iako izgledaju super kvalitetno tokom koriscenja postanu tvrdji, teze reaguju, mislim da je stos u nekim membranama unutra. Ostalo je jako dobro, fenomenalna masina, zao mi sto sam prodao, ali imam JD 990, koji inace zovu "Super JD"
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
'Podivljali regleri' su neizbezna pojava. Resavam ih tako sto iskljucim edit mod sa sva 4 tona.
Slazem se, prekrasna masina. Cak i vizuelno, a sound.... Zeleo sam je od dana kada sam prvi put u moj Kurzweil 2000R ubacio CD sa kolekcijom JD800 semplova. Taj dozivljaj pamtim kao otkrovenje. Ali to su bile godine ratova, kriza i sankcija. Tek posle 2000-te sam taj stari dobri K2000 sa gomilom diskova i svega sto je uz njega islo, dao za JD800. Znao sam odmah da nikad necu zazaliti, i nisam, iako sam svoje najbolje aranzmane uradio na tom sempleru. Isto bih uradio i danas za JD990. Rado bih imao oba, trazim ga (990) ali ga je izgleda jako tesko naci. Koliko je sam zvuk 990 bogatiji od 800 ? Da li 990 prepoznaje kom parametru idu sysex koje salju 800 regleri, ili se moraju mapirati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Junior Member
|
![]()
Ne radi mi Direct out, jel neka fora kao sa XP-ovima... Dr?i ovo, pa onda pritisni ono, pa tako...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Club | zoolander | Promocija radova | 4 | 08-06-2009 05:33 PM |
Waldorf XT club | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-02-2008 09:27 PM |
Club-House | zoolander | Promocija radova | 8 | 03-01-2008 09:35 AM |