|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
1. Oko 2.200 Eur bez 2 x 24'' monitora
2. Meni nije bio dovoljan jedan SSD jer imam paralelne x86/x64 instalacije i pluginove a volim da ostane mesta da sistem "di?e" za eventualne dodatke ![]() 2. 2 x 2TB Black jer imaju 5 godina garancije i zaista su brzi i pouzdani. Odatle vučem semplove i Kontakt biblioteke + vitalne stvari za moj posao su uvek klonirane kao backup 3. Da, ram radi na 2400 mHz u XMP profilu a procesor je trenutno u turbo modu na 4.4Ghz. Ne volim ne?to da klokujem van toga zbog stabilnosti. 4. Grafička bi inače bila overkill ali radim dosta sinhronizacija videa pa kad krene renderovanje onda ona stupa na snagu. A i primetio sam da sa prethodnom noviji pluginovi hoće da zabaguju zbog zahtevnih GUI-ja (?) Sada ni?ta od toga nije problem. Uz to sam tra?io grafiku koja je tiha, a ova pali hlađenje tek na 65 stepeni i tada je nečujno ![]() 4a. Napajanje jeste skupo ali je fenomenalno. Modularno, ventilator se uključuje samo kad treba, hladno i 5 godina garancije. Kući?te je sigurno najbolje koje sam imao do sada. 5. Nisam probao integrisanu grafiku... verovatno bi radila ali zbog gore navedenog nisam ni razmi?ljao o toj opciji Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozajmica UAD2 za potrebe testiranja ruDAW-a | diviner | Obavestenja | 13 | 09-12-2010 09:13 AM |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
pitanje oko snimanja-usnimavanja | supersonic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 31-03-2009 05:45 PM |
Mikrofoni i snimanja... | mandrak | Tutorijali | 15 | 08-12-2007 02:27 PM |
Anegdote sa snimanja , koncerata..... | OFF | Razno | 52 | 24-03-2007 11:49 PM |