|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nikako ne uspevam da prevazidjem ovaj problem ako neko zna reshenje bio bih mu zahvalan..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sve oko midija sam probao,nekako mi cubase deluje kao da ima dosta vishe podeshavanja za midi(ma secam se kao kroz maglu da sam to uspeo da prevazidjem).Uglavnom nisam uspeo da reshim problem tako da sam poceo da radim copy paste nota i jbg,ko mi je kriv kad ne znam da sviram.Jedini synthovi koji ne slushaju te midi poruke su romleri a ja bash njih ne koristim vishe.vaso sve sam zivo prevrnuo ableton se sastoji iz 8 menija
1) look fell 2) audio 3) midi sync 4) file folder 5) libarary 6) record warp launch 7) cpu 8) licenses maintenance uh mislim da jedino lesha ima reshenje ili audiostorm do tad copy paste.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Aj dok se ne javi neko normalan pogledaj ova dva klipa. U principu te zanimaju kontrole Bank Change / Program Change, pa ih nekako nateraj da budu OFF. Nisam gledao klipove do kraja, ali mi liči da je to tu negde.
https://www.youtube.com/watch?v=HGRPyA2wyms https://www.youtube.com/watch?v=e5kcaVfjqf4 Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-08-2015 at 03:23 PM. Reason: linkovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |