|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
Rekao bih da manje troši sa ovim apdejtom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]()
Changelog version 1.0.1 (update:30.07.2015)
- reduced CPU load when using the plugin's internal bypass - when used on stereo channels, GR-meter now shows the gain reduction of the stereo sum instead of left channel only - FIX: default state gets recalled properly now in ProTools - FIX: occasional erratic VU-needle-behavior - FIX: OSX: 64-bit AU didn't pass AU-validation on some systems - FIX: Windows: overall better compatibility with older Windows versions Quote:
Nisam instalirao update josh, al cu bash da obratim paznju dal ima pomaka... Last edited by Haxli; 31-07-2015 at 04:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Meni je sa 1.0.0 verzijom sa nekoliko instanci zastucao CPU, 1024 sample-a bugger, i5 2500k procesor, Reaper x86. Kad sam Juniore njih nekoliko zamenio sa CLA-2a drasticno se smanjio load.
Probacu ga ponovo, izvrstan je |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Znajući koliko mi je koristan SDRR, ovo će mi se sigurno dopasti.
Probam free verziju,pa ako mi se dopadne,rado ću im dati pare. ![]() Drago mi je da se ljudi odu?evljavaju spravi jer je dobra,a ne ishajpovana. I nema neku nenormalnu cenu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
I meni je 1.0 verzija, i nemam taj problem, FL je 32bit a Studio One 64bit, a mjuc 1.0.2 na 17 kanala(sve isto), na mk1 ugasen hq mi trosi 49%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Inace, mk2 najmanje trosi, barem kod mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a i nemas FL ![]() a na s1 nisam pokusavao, mrzi me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Sve čekam ovaj thread, 'oće li neko osim glupe statistike opterćenja tranzistora i cene i potpuno nevažnih parametara reći kako se ovaj plug-in ponaša u muzici?! U odnosu na neke postojeće, itd...
U projektu od 20-30 kanala na npr. grupama, bas gitari ili vokalu... ![]() Neke bar dodirne tačke sa životom...? Ili ovi što meću La2a klon na vst apređator nemaju šta drugo da #%@$... ![]() I onda meni Arthur...da sam hejter...a samo pitam, gde je ovde muzika...? Moram malo... ![]()
![]() |
Tags |
klanghelm, mjuc |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Klanghelm DC8C | Everbeatz | Audio Software | 15 | 27-12-2012 01:28 AM |