|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
u svakom slučaju, da se ne zbuniš, čim je FW povezan sa kompom, DAW vidi svih 24 inputa i oni se šalju na komp jedan kroz jedan, bez da si stisnuo bilo šta. FW dugme na mixeru samo menja input tog kanala, dal kroz njega ide nešto sa analognih ulaza ili nešto što si poslao po FW outputu pod tim brojem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
OK, Onda mu to fw dugme dodje kao nekad TAPE
![]() A cek, ako daw vidi odmah 24 kanala, ulaza u soft.... koji su to kanali? izlazi sa posebnih kanala, a Onda se auxi I grupe overrideu-ju sa stereo kanalima po potrebi, ako sam skontao..... Onda sustinski, I mogu da ga tretiram kao insert, ako sa 1.kanala posaljem u daw, obradim, pa isto vratim u isti kanal....?
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
upravo tako, ako ga uzmeš sa tog kanala, i vrneš na isti, to je kao da si insertovao, sa malom latencijom. Mada ti za tu malu latenciju a da moš išta mudro da udeneš ipak treba prilično ozbiljna mašina. A aux mislim da idu tako, swapuju se sa grupom, a grupin FW se swapuje sa stereo kanalima koji su po defaultu u FW već poslati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Onda mi ostaje jedino da zazmurim na njegovih 30kg.....i nemali prostor koji uzima na uvek maloj bini
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
i dalje nisam siguran da trebaš išta da menjaš kad već imaš X32...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
imam ovde par finih mixera, pa cu uzeti na test....midas m32r, x32, i probacu i stari venice, cisto da se prisetim.....
Mozda sam u tripu..... imam osecaj da imam neko malo cebence preko zvucnika, i trip da je to zbog mixera.... jer su mi zvucnici, pojacala i sve, bas dobri, i upareni.... mada cu probati da se poigram sa efektima za vokale, kompresorima, da promenim nesto sada su mi, po navici La2a na vokalima...... probacu i ostale....
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ja ga koristio i na krš razglasima i na dobrim razglasima, nikad mi sam mixer nije pravio problem. Uvek bend ili nešto peto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|