|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Kao i sve u ?ivotu i glazba je stvar momenta. Tada si napravio najbolje ?to si znao, ugradio si u to energiju, znanje i to je dokument veremena. Ako ni?ta, zbog toga je va?no. I mo?da te dovelo do nekog novog posla ili saznanja. Mislim da je super slu?ati svoje starije radove kao mjeru gdje si sada, ali isto tako mislim da je ?ivot prekratak za bilo kakva prekrajanja i vra?anja u rikverc - to je tako trebalo zvu?ati i gotovo.
![]() A kad je dosta produkcije? Meni je to kao i sa pivom - pijem ?etvrtu, a ve? mi je ona tre?a bila previ?e ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto je "gluva" soba "zagluvljena"? | Boki_R | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 17-10-2012 09:57 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |