|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Samo podvlacim ponovo, da se iznose veoma grube neistine!
Pricao sam uopsteno, o odredjenim pojavama i neodredjenoj grupi i ogradio se od doticnog clana u postu na samom pocetku i to je kristalno jasno svakome ko cita sa razumevanjem. Ogradjujem se dalje od ove teme, ali necu nista editovati i prepravljati.
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Da , psujem, i popizdeo sam. Neko ima pravo da ne zna i ne zna kako da pita, a kad mu se odgovori, onda kuknjava, zato ?to pita osnovnu , prebazi?nu stvar, i pravo je ?udo da se potpisuje "studijima i poslom i karijerama" a ne zna ?ta je mic a ?ta line... (usput, ja sam imao takav potpis i..izbriso ga ..onako da te ne zamara). A i lepe mi matere znam kaj je mic i line.. line je lajn a mic je majk ![]() ..e brate mili nemoj ga sad gutat..priznaj mu?ki da si ga malo preterao i gotovo...JA sam priznao i idemo dalje
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|