Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2015, 06:44 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: O forumu i Q faktoru

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
... kao i u fizičkom ?ivotu

Ljudi koje smo ?oterali? (kako ka?e @darkstar) oti?li su mahom zato ?to im je dodijalo da razgovaraju sa onima koji nemaju ni javni CV ni privatne rezultate koje ?ele da poka?u.
E bas to...olicenje naseg karaktera i kulture. Tipa "nisam nikad zavrsio celu pesmu (a kamoli je izdao negde) ALI znam sta "valja""
Sad, da li je pesma , synth, aranzman, akustika ili neka sprava - princip je isti.
Nepostovanje tudjeg misljenja, iskustva i znanja. I nije tako samo na forumu..u celoj zemlji Srbiji se primenjuje isti princip na svim poljima..

E, pade mi na pamet ideja za gosta. Dejan iz grupe Beograd, vratio se iz Kanade, izdao novi album, odrzao par svirki itd... sigurno ce da bude raspolozen za malo pricanja po forumu? Sta mislite...? Mogu da ga cimnem ako postoji interesovanje...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2015, 07:14 PM   #2
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post

E, pade mi na pamet ideja za gosta. Dejan iz grupe Beograd, vratio se iz Kanade, izdao novi album, odrzao par svirki itd... sigurno ce da bude raspolozen za malo pricanja po forumu? Sta mislite...? Mogu da ga cimnem ako postoji interesovanje...

DaBear, po meni ko god zeli da gostuje, ima radove iza sebe i najvaznije zeli da nesebicno podeli sta je radio i da savete (kao ti kad si bio gost, Denyken recimo itd...) je za mene dobrodosao
Jan is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2015, 08:54 PM   #3
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
DaBear, po meni ko god zeli da gostuje, ima radove iza sebe i najvaznije zeli da nesebicno podeli sta je radio i da savete (kao ti kad si bio gost, Denyken recimo itd...) je za mene dobrodosao
OK,,Dejan se javio, raspolozen je za gostovanje. Treba samo da se poveze sa administratorima da se dogovore kad i sta itd... a?
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2015, 10:09 PM   #4
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Evo, poslao sam ti pm, pa neka se covjek javi

diviner is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules