23-03-2015, 02:16 PM
|
|
Senior Member
|
Re: kontakt 5 cubase 5 routing ludilo
Quote:
Originally Posted by omar.b
Pozdrav svima na forumu, registrovao sam se i javio da potra?im pomoć oko
pitanja koje bi trebalo biti jako jednostavno, ali ispalo je za mene prava noćna mora. Probao sam sa tutorialom na http://www.native-instruments.com/en...uts-in-cubase/ . Međutim, nisam imao nikakve rezultate.
Dakle, ja poku?avam da napravim sebi template u kojem bih kick, snare, hh kao odvojene instrumente iz kontakta routao na odvojene kanale u cubaseu i nemam "sreće". Probao sam sve kombinacije ali mi uvjek sve zavr?i na jednom od kanala cubase-a, gdje god ja stavio drugačiji output rezultat je uvjek isti. Il mi baca sve na st1 (kako ga on naziva) ili na jedan mono kanal.
. Dakle molim nekoga da napravi ako ne step by step guide (sa slikama ak mo?e), onda template za cubase 5 s kontakt 5 routanim outputima. Mislim da bi to koristilo mnogima a ne samo meni. Hvala i uzdam se u vas, rumski forum, odakle sam dosta toga naučio (čitajuči). Unaprjed hvala!
Omar
|
Ajd malo pojasni ..ne?to mi tu nije jasno
|