|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Instalirah BFD 3 pre koji dan i kada sam hteo ozbiljnije da se pozabavim istim, poceo je da baguje npr kada se ponovo otvori projekat CPU usage je zakucan u pik, cuje se pucketanje umesto elemenata bubnja itd itd... Iscitah malo po netu i nisam nasao nacin da ovo zaobidjem, ako neko ima resenje bio bih zahvalan...
![]() ![]() ![]() Cubase 5 je u pitanju, a BFD je 3.0.4.6... Last edited by Mitjovan; 19-03-2015 at 11:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Znaci manje vise ne postoji nacin da se BFD 3 koristi u radu?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
zasad ne
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam se bio bacao u nesvest sa BFD_om i gomilom banki na njega ... Istini za volju, sto se mog ukusa tice ima najbolje semplove, obozavam Andy Johns Banku... Ali je cak i 2ojka toliko problematicna kod mene, i to sve moguce verzije. Choke-uje mi simbale recimo ako radim offline export, sve sam zive preference pokusao u njemu, ma jok, jednostavno sam udari crash i u jednom trenutku choke, pa onda moram sve kanale da rutujem na posebne out-e pa e out-e da koristim kao inpute u CUbase-u i da snimam ono sto se svira u trenutku... haos
EZ drummer mi je stabilan i nema peripetija ... Ako mi treba ultra realan bubanj, snimicu bubnjara i aj zdravo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
meni ovaj AD2 skroz dobro deluje, čini mi se da ima mesa da se pegla po ukusu što mi je i najbitnije. Mrzim nabudžene i prepeglane banke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
EZ i AD2 za sada briju i za mene su sasvim ok..naravno ?ivi drum je..?ivi pa makar bubnjar i fulata ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Nista, nazad onda na BFD2...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
[QUOTE=Mitjovan;365374]Nista, nazad onda na BFD2...
![]() Bfd3 + C8 pro radi odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ne sumnjam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |