|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Bocke, radim to uveliko.
![]() Ono sto mene muci sto mi ovakav zvuk, kao gore koji sam okacio, pravi problem jer peak-uje visoko, a RMS mu je zapravo nizak, i oduzima mi puno glasnoce kada treba da napucam celu pesmu. Hm, mozda bude lakse ako dam sledeci primer. Recimo klasicna violina, zapaziti kako RMS prati peak i kao takva se lako uklapa u ceo mix i ne pravi posle probleme na masteringu ![]() E sad, anatomija zvuka je totalno drugacija. Moje pitanje je, da li se uopste nesto moze uraditi po tom pitanju? Ili je zvuk kao takav od starta osudjen da ne moze da bude bolji? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ka?njenje zvukova | Anthony | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 14-08-2012 07:29 PM |
spdif digitalni signal je previse tih.?? | zak | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 22-04-2009 02:40 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |