|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Evo jedno taze razmi?ljanje, laganica, balada.
https://app.box.com/s/uvfn3avqqxz2wl5j6u96 Iskreno rečeno, hteo sam ne?to smisliti za predstojeći praznik ali kako to uvek biva, kad treba, nekako kreativna strana uvek za?kripi, tako da je ovo malo vi?e na mi?iće nego na uvce. Ni?ta posebno ali eto sviruckanje malo koliko da ne zardjam ba? skroz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
alek meni je ovo skroz lepo,mozda josh malo rada oko obradjivanja(malo mi bucna elektricna gitara ali svako cuje drugacije)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Evo,ponovo odsvirah ovo poslednje i trebalo bi da je gitarica sada malo "mirnija". Poslu?ajte i to vam je od mene eto muzička čestitka za Novu Godinu.
?elim Vam da sve bude bolje, budete uspe?ni, neka vam se bar neki ciljevi ostvare i imajte snage da se izborite sa svim nedaćama koje se eventualno pojave. Da ne zvučim pesimistično jer mi to nije osobina, ali izgleda da do boljeg ?ivota treba jo? vremena da prodje, pa budite pametni, oprezni i mo?da malo bolje organizovaniji. https://app.box.com/s/m7bstdiej1rksgfhamab Jo? jednom Srećna Nova Godina 2015. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Deep in my hart...
Ovu temicu sam svirao ranije i ta prva verzija je masterovana (Gregor je to lepo odradio), a ovo je druga verzija koja nije prolazila kozmetički tretman. Jednostavno eto samo malo sviruckanja tek koliko da malo razbla?im ove maglovite zimske dane. Dakle Deep in my hart 2 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Opet jeda pesmica koju ja obično zovem vremeplov, čim je čujem ona me vrati jedno 30 i kusur godina u nazad (?to bi reko jedan moj prijatelj, kad smo bili mladi,mr?avi,pametni i lepi...a sad smo samo lepi).
It's my life |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ono što ćete ovde čuti je meni gotovo neverovatno. Moj je otac živeo 1922-2005. a ovo je snimljeno 2003. prilikom jedne posete mome bratu u Beogradu. Koliko se ja sećam on nije gitaru držao u rukama tada više od 50 godina. Kako ga je moj brat uopšte isprovocirao i naterao da "zasvira" ni to nikome nije jasno ali eto, ostade zabeleženo. Ja sam imao pauzu od skoro 30 godina i kada sam opet uhvatio gitaru bilo je mnogo muka da uopšte prsti ponovo dodju u neku fazu kada se može svirati. Kako li je mome ocu oupšte pošlo za rukom da ovo odsvira ko zna. Ali eto, poslušajte kako neko ko ima preko 80 godina i ko preko 50 godina nije gitaru držao u rukama ipak iz nje može neke zvuke izvući. Ja kada ovo slušam reagujem i subjektivno i veoma emotivno ali eto...poslušajte.
stara gitarica Last edited by alek019; 16-04-2015 at 12:58 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Mnogo dobro i du?evno.
Pozdrav, Vasa P.S. U kom softveru je obrađivano (čini mi se da su dither i noise type pogre?ni)?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|