|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Bio sam u istoj situaciji kao ti... microkorg ili mininova... Na kraju sam uzeo Ultranovu i resio sve probleme, pogotovo zato sto ima audio interface, stereo out i neverovatno je laka za rad plus mozes ucitati sve presete sa mininove. Microkorg bar meni ima jako slab sound i dirke od kojih se jezim, na oko je simpatican
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ovde je microkorg bas lepo legao
https://www.youtube.com/watch?v=TInTWrwCCBo https://www.youtube.com/watch?v=RM0RELBtdfc I kad god vidim ovakav video opet se troumim, dok se pare ne skupe ima da se debelo razmisli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ada probas nekade i kod nekoga ne pravedno zapostavljen m audio venom ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Nije baš nepravedno. Postoje funkcije kojima je moguće prići samo preko PC editora. Takodje ne mogu da se seitm ali čini mi se da se ARP resetuje ako se menja tempo, znam da ima neki bag na tu temu.
I što se tiče karaktera, ne postoji ništa specifično za njega. Iz nekog razloga se nije pronašao svoje mesto. Zašto, ne bih znao. Ali u odnosu na to koliko sada košta i nije tako loša kupovina. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novation Mininova synth ... | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 26-08-2014 06:46 PM |
free sound packs ultranova,mininova | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 26-04-2013 08:05 AM |
Alesis Ion VS Microkorg | Gosponbre | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 29-09-2012 05:13 PM |
microKorg XL | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 04-12-2008 12:23 PM |