|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nego, napisao si o teoriji "nezavere", a konkretno toga nema u mom tekstu. Nisam primetio da se zala?em za neku ta?ku gledi?ta u blogu, pa sam zato imao utisak da si me pogre?no skontao. Tako?e, nemam utisak uop?te da se radi o ne?emu iz '69. kad bi pre trideset godina krenuo da talasa?, nailazio bi na otpor, zidove. Nije postojao taj novi mainstream u kome ima? stotine hiljada ljudi koji dele potpuno isti na?in usvojen pogled na svet, koji im je ?esto neko servirao, a koji svi u glas vi?u "ja sam druga?iji od mase, ja nisam samo broj". Ne interesuje me konkretno da li je neko za ili protiv teorija zavera - kad se radi o temi bloga. Ranije ti je dru?tvo nametalo psiholo?ki model u kome funkcioni?e? da bi bio "pristojni gra?anin" - danas ti nude meni iz koga prstom izabere? ?ta si, a onda se jo? ose?a? specijalnim jer posebnost ide u paketu sa time. Ono ?to ja vidim je da je to ne?to ?to je do?lo sa ovom digitalnom erom, sa globalizacijom... Zato sam imao i utisak da si pogre?no skontao ?ime se blog bavi. Zvu?alo je kao da si do?iveo da se radi o nekoj vrsti javne egzekucije svih onih sa ?ijim se stavovima ne sla?em.
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]()
Hehe, ajd kad kažeš
![]() Quote:
Šezdesetih se ne sećam (čak ni ja nisam toliko mator da se toga sećam ![]() Odavno postoje botovi koji se predstavljaju kao slobodnomisleći ljudi (pa čak i iskreno veruju u to) i objašnjavaju onima oko sebe kako oni treba da prestanu da se ponašaju kao botovi. Nema to nikakve veze sa dvadeset prvim vekom, nego sa ljudskom prirodom, a ona se menja mnogo sporije od tehnologije. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 01-08-2014 at 02:10 PM. Reason: slovo E |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam od rođenja šezedestosmaš.
A što se tiče toga da je i u starim dobrim vremenima bilo onih što su hteli da budu drugačiji, molim da se ne zaborave najveći carevi iz pedesetih - bitnici! Da nisam šezdesetosmaš bio bih čist bitnik.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 01-08-2014 at 08:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odlican blog - Audio Musings | Everbeatz | Razno | 0 | 08-06-2012 11:24 PM |
Studio Construction blog | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 13-07-2010 11:23 AM |
Evo jedan zanimljiv blog | Danny Lou | Razno | 0 | 10-11-2009 01:25 AM |