|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() Dobar si moderator, ne treba te menjati... samo malo vise tolerancije. Ne resava se sve pistoljima? Vaso, ti otvori temu? Valjda znas zasto... ? Bilo je na forumu raznih interesantnih tipova, manje ili vise strucnih, ludih i pametnih, bilo je diskusija a to se cita.. forum je bas funkcionisao kao forum a ne ko liturgija... pogledajte banove i zalbe novih clanova - linkove na mom prvom komentu, pa ce vam biti jasno o cemu se radi.. Dogovorite se, svako moze da pogresi, odbanujte yaixa, nece pasti kruna? inace, covek samo rece da vam je prilicno zabavno kenjati.... jedan sa drugim, mozda tu ima istine? |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Seen.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Mrzi me da vrtim ceo thread i ne znam da li je neko već rekao (ovde), ali
Ti?ina tamo! I jednu reč vi?e da nisam čuo, je l' jasno?!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Posto je tema pokrenuta zbog navodnog "odumiranja" foruma i pretvaranja u "kupujem-prodajem" stranicu, ja mislim da sam nasao resenje, a to je vracanje(debanovanje) clana "Google-a"
![]() ![]() ![]() Ubedjen sam da bi nakon toga forum "oziveo" ![]() pozzzzz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Kad smo krenuli u tom smeru vratite i kravadinku..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Eto?sedam dana pro?lo!
Zahvaljujem se moderatoru na banu i dodatnom ismijavanju na koje nisam bio u mogučnosti odgovoriti. Vrlo civilizirano i po?teno, zar ne?! Ne znam zbog čega ban, mo?da zbog mi?ljenja? Vrlo američki, zar ne?! Ili zbog bolne istine? Vrlo balkanski, zar ne?! Uglavnom, činjenice stoje, a vi me banajte koliko hočete. Ujebali ste forum, otjerali večinu foruma?a i jo? sprdate one koji su ostali i slučajno imaju mi?ljenje. P.S. Posao moderatora nije da provodi strahovladu i ma?e svojim največim, nego da MODERIRA forum, upozori i samo u najgorem slučaju?ban. Kompleksi se ne rije?avaju bananjem neistomi?ljnika, nego priznanjem svojih nedostataka. Da smo se vodili tim pravilima, tko zna gdje bi nam bio kraj na ovom suludom Balkanu! @awacs?po?tovni kolega, svoje argumente sam izlo?io nekoliko puta, ali nakon vrlo burnih reakcija sam iste izbrisao. Mo?da nije pametno, ali u datom momentu mi se činilo kao jedino. U?ivajte u sebi i va?em forumu. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|