|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
@tlti
Pa dobro, ovo su vrlo subjektivne i aproksimativne stvari i ti imaš pravo na to... Ja mislim da je dobro imati ovakav mjuz, jer ako ovo bude najgore što imamo, gde će nam biti kraj.... ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
@Bockie
Naravno, daj jos mnogo ovakvih albuma. "No offense" drugar. ![]() @Dzoni Dzonka, hajde nesto u stilu Culbertson-a + neki dobar vokal. Moze i neki dobar pop, samo da se ispostavi da je neko za koga nisam cuo do sada. ![]() Thanks. PS. Exit, Toto, Lionel, George, Incognito, The Brand New Heavies, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Ja pustio pesmu 3 (sa linka) ..OK, trebalo je minut i po da "ozivi" ali onda krene lepo. Komerc, klasicni domaci sound, itd..lepo odsvirano, sve je "by-the-numbers" sto kazu Englezi...tacno zns sta ce da se desi i ko ce sta da zasvira.
Druga polovina (?) refrena mi radi super...pravi je UK boy bend pop refren (vuce mi na nesto ali nemogu da se setim bas sad sta..) Smeta mi to sto refren kao da ima dva dela.. ![]() Vokal mi je malo usiljen, inace.. Onda pustim pesmu 1 i na momenta pomislim da sam opet pustio pesmu 3...sve isto..farbe, tempo, intonacija, aranzman...ladno moze da se radi mix-in-mix-out i da se ne pozna koja je koja pesma.. Ali nje bitno, vazno je da se radi da se snima da se nesto desava i okrece (pare?)...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SAE & MTV Takmičenje 2014 | DuciNS | Promocija radova | 0 | 12-05-2014 08:11 PM |
Musikmesse 2014 Frankfurt | MHz | Razno | 4 | 28-02-2014 02:04 PM |
Srecna nova 2014 | STUDIOTON | Pricaonica | 9 | 01-01-2014 11:32 PM |
Kovrdzava 2013 ( by Dejan Filipovic malo popravio sliku ) | Ilija Ilic | Promocija radova | 1 | 29-07-2013 10:56 AM |
Dejan Nikolic - Promo | nikolicdn | Promocija radova | 0 | 01-02-2013 01:36 AM |