|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni se Reaper svidja, za audio, workflow mi je savrsen, nema sta, mikser mi se svidja, nacin na koji editing funkcionise mi se svidja, time stretch se lako radi i odlicno zvuci itd... Za Midi ne toliko, ali za ono sto licno ja radim sa midijem je dovoljan... Ali sta da radim kad mi sa njim racunar radi kao da je Pentium kec na 166 mhz... Presonus S1 s druge strane, ultra stabilan, ali mi za mnoge stvari treba vise koraka... Cilj mog posta onda prvog je bio da pohvalim S1 koji kod mene radi stabilnije nego najhvaljeniji Reaper... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Studio One ima tako sitnu miksetu, prepostavljam da je to namenjeno onima sa mnogo vecim monitorima od 22"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]()
Mogli imash pravo ali ni ableton nije nishta bolji kada je u pitanju mixer,reaper ima bash dobar mixer(rastegljiv)..e da pa sa sisama kad malo bolje pogledash i nemoze mnogo toga,vremenom se otrembese i pocnem ribu da zovem brena..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Pro Member
|
![]()
Meni je kod mixera jako bitna velicina metera(ma on mi je jako bitan)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Member
|
![]()
a ja mikser u cubase-u koristim samo kad mi master kanal treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
Samo da kazem da sam tek danas provalio da Presonus moze da otvori steinberg xml arhivu. U prevodu snimite Cubase projekat kao XML arhivu i mozete da otvorite taj projekat u S1, s tim sto nemate informaciju o instrumentima, fx-evima i to... Za moje potrebe je to dovoljno, zato sto mi uglavnom stizu projekti na mix, sve audio, sad mogu opusteno da otvorim u S1 i tu da miksam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Pro Member
|
![]()
Svaka čast Jan za ovo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nadam se da će uskoro dodati MTC da ga se može korisiti kao slave......
Do sada je samo kao master....šalje, ali ne prima..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Member
|
![]()
Odlican je,mozda i najbolji.......radima sa njim vec mesec dana, odusevljen sam.Prodajem cubase........
![]() |
#90 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
..napr. otvaram midi u cubu i lepo mi svaki trak ima ime instrumenta a u 1 nating...!? Napominjem midi koji nije rađen u Cubu..već ko zna gdje tj. sa cime. ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |