|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
... osim sto na ovoj stvari treba dodati trecu gitaru, trebam poslati i bass kroz neki drive blend na ove "zestoke" dijelove da dobije malo safta vise.
Hvala svima na pomoci ako imate jos kakvu sugestiju oko ostalih instrumenata bilo bi mi vrlo drago da me uputite/savjetujete/predlozite... jer ja sam "poprilicno nov" u svemu ovom i jako mi dobro dodu eve konstruktivne rasprave i savjeti iskusnijih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Snare zvuči glasno onoliko koliko je dobro smiksan ostatak instrumenata!
Mo?e biti snimljen i s bezveznim mikrofonom, ali ako je napravljeno dobro či?ćenje na ostalim kanalima, snare će izlaziti bez problema.
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
A neka "lepota" i "ujed" samog snara, u mom iskustvu, najvise zavisi od samog zvuka u sobi - da li je dobar komad sa dobrom i dobro nastimovanom ko?om dobro udaren. Ako je sve to ok, mora? biti posebna vrsta talenta (na ?alost ne tako retka), da to u mixu ujebe?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Poslu?ao sam klip i ono... Ne razumem kako si ta?no do?ao do zaklju?ka da je ba? snare problem? Rekao bih da ima? vi?e problema sa miksom generalno, a snare ne da ti ne izlazi, nego stoji potpuno van svega, mo?da i preglasan. Ovog trena sam na nekim malim kompjuterskim kutijicama, pa ne mogu da ti precizno mi?ljenje, ali kako ja kapiram, miks je organska stvar koja treba da funkcioni?e kao celina, pa kad konstrui?e? miks, bitno je da unapred zna? ?ta ?eli? da dobije?, da ne pravi? snare koji ne?e iza?i na kraju ili lo?e raditi sa ostatkom miksa. U svakom slu?aju da ?ujem ovo a ne znam ?ta te mu?i ne bih prvo po?eo da pri?am o snare-u.
Btw, moram priznati da ne razumem kakva bi to mogla biti "tre?a gitara" ![]()
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sto se tice trece gitare vrlo je zanimljiva ![]() Last edited by dreadskill; 21-05-2014 at 08:07 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Meni isto nije jasno što ti ne valja sa snerom? pa čuje se taman koliko treba, je da boja zvuka malo "mutna" odnosno ko da je zagušen ali valjda si htio da tako zvuči?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nebi volio da je zagusen ali eto kako su mi vec ostali sugerirali morat cu se pozabaviti sa svim ostalim pa cu valjda onda biti pametniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snare, isticanje dijela udarca | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 08-03-2014 05:55 PM |
Ovako se snima snare !! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 26-02-2013 11:13 PM |
Pitanje vezano za bubanj | Wave | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 03-04-2012 12:14 AM |
Traka - snare..! | Bockie | Analogija | 52 | 31-01-2011 06:05 PM |
Pitanje vezano za mixer | Madagascar | Computer Hardware | 1 | 13-01-2009 05:37 PM |