Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 14-05-2014, 11:48 PM   #6
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: napajanje

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
....Najjeftinije a tiho rjesenje za core 2 duo (a vjerovatno bi guralo i quad; mi smo probali gore slicnu masinu ali bez 8800GT karti koji su znacajan potrosac) jeste Chieftec 350W oznake GPS-350EB-101A .
Predivno napajanje!

Ja sam ga pro?le godine vratio u funkciju kad sam unapredio računar.

http://i1116.photobucket.com/albums/...psbf6e8835.jpg

Sa ovom mojom konfiguracijom (valja napomenuti da sada unutra stoji i gradička kartica HD 7750), radi tiho i ne greje se (kuc, kuc). Ne?to nema mnogo podataka o njemu, ali čuo sam da ventilator radi na 900 obrtaja sve dok sistem vuče manje od 250W (ja lično verujem da ovaj računar zapravo i vuče manje od 250W, i to pri punom opterećenju).

E, sad, izgleda da je napajanje mo?da malo i počelo da pokazuje godine.

Ventilator sam preventivno zamenio ove nedelje. Stavio CM 12-icu koja je ostala od pretposlednjeg racunara (napravio sam civilizovan adapter za priključivanje na PCB samog napajanja; heat shrink; sve po PS-u). Stari je ne?to počeo maaalko čudno da zvuči.

To me navelo da razmi?ljam i o tome da li da zamenim elektrolite nekim boljim (ne znam iskreno ni gde bih na?ao ne?to pristojno u BG-u) .... ili da se jednostavno ne cimam time?!
Ghost Dog is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules