|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Људи, инсталирао сам аблетон 9 трајал верз. и опет неће да ради, иначе она очитавања која сам видео у кјубасу, су од миди каблова
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Проблем решен. Молим админе да затворе тему. Променио сам звучну, извадио ему1212м, убацио м аудио 2496, знам да је лошија карта, али аматер сам и битно ми је да могу да се релаксирам и да све ради как треба. Хвала свима на помоћи!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Ne vidjeh ranije ovu temu, inace ne bi morao da mijenjas interface. Ako jos nije kasno, javi se, sredicemo taj 1212m.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Мислио сам да није можда до сервис пака тројке, па је инсталирао, али ништа, чак ме опет зеза тај сп3, брљави ми комп, брљавио је и пре од њега па сам га зато одавно избрисао. Ако треба инфо какав комп користим, питајте. Last edited by NemaSel; 08-05-2014 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zatim se raspitivao dali da predje da radi na njemu. Ja sam odgovorio da je meni odlican. A razlika izmedju krekovanog i nekrekovano je u update-u, ako imas krekovan nema updata-a. Rade potpuno isto. Na youtubu postoji more videa kako Novatio Launchpad S sa tim navedenim presetom radi slicno kao Ableton Push koji je 3 puta skuplji od njega. I tako dalje i tako blize......... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
On vec radi u verziji 6, samo je pitao da li bi trebao novu verziju. Quote:
![]() Quote:
![]() Anyway ne zameri, dokon sam danas pa odgovorih na sve ovo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Видим да мени овде, праве помоћи нема...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Druze, prilicno su ti konfuzna pitanja i objasnjenja, meni nije jasno sta pitas uopste.
1. Hoces li da snimis zvuk sinta kao audio ( audio izlaz sa sinta) 2. Hoces li da snimis midi signal sa sinta? (midi izlaz sa sinta)? 3. Hoces li da imas upravljanje sintom iz sekvencera na kompu tj da ti se sint pojavljuje kao instrument sa svojim listama u postavci midi kanala radi pozivanja pacheva sa kompa? (ovo moze biti problematicno ..) ps. Imas cubase 4 lajt verziju koja je free... ne radi lose ps2. nacrtaj shemu kako si povezivao karticu da vidimo Last edited by nikolaivanic; 10-05-2014 at 02:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Druze tvoja poruka je prilicno konfuzna, na nekoliko mesta sam napisao da zelim cuti i snimiti zvuk korga u audio kanalu mog softvera (ableton) .
Last edited by NemaSel; 10-05-2014 at 03:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Da imam dva naloga moram ti objasniti da sam na ovom prvom zaboravio pasword pa nisam znao kako da ga povratim. Pa sam zato otvorio taj drugi ako je neki greh mozemo ga i zaboraviti . Prijavi me tamo ako znas kome. A u ostalom nisam imao losu nameru to sto sam mu napisao i budi pozdravljen !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
Vasa top 3+ dream sinta.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 10-11-2007 01:43 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |