|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Haha, ali lepo piše da je prevashodno namenjeno korporacijama za čuvanje podataka, a ovi carevi preveli bajtove u zvuk.
Ko neki moj ortak iz gimnazije koji je sve cene prevodio u piliće (njegov ćale gajio piliće za prodaju). Ono: — Pošto su ovi zvučnici? — XYZ — Ma idi bre, to 210 pilića, jesi ti normalan? A i ko je još lud da se bakće sa trakom da bi slušao muziku? Ko će da čeka da se traka premota? ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
da mu taj cale nije mozda djidja predavao je u moc-u mehaniku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Mo?da, ako je iz Sremčice
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
hahahha verovatno je taj lik
![]() nego da se vratimo na kasete , nista novo igrom slucaja pre jedno 10-ak godina sa par drugara smo konstatovali da audio kaseta ima veci kapacitet ona od 90 minuta nego jedan cd ... tako da ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Tako to izgleda kad "novinar" ne zna o cemu u stvari pise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Na stranu sama ova "vest", počinje pomalo da me ?ivcira to "prepisivačko internet novinarstvo" u varijanti slučajnih ili namernih gluvih telefona. Sad je polako počelo da se kristali?e da je zapravo sasvim ok malo prepraviti vest ako će to učiniti da bude zanimljivija, jer očigledno, niko neće prestati da čita vesti sa nekog portala jer su la?ne. Evo sad sam malopre video kako neko ?eruje "vest" iz Telegrafa, kako je ?ena zatrudnela tokom seksa sa mrtvim čovekom. Vest prepisana sa nekog sajta sa la?nim vestima i jo? godinama stara, sećam je se od ranije. Praktično sam se počeo navikavati da ne verujem u stvari koje su objavljene a imaju iole senzacionalan naslov, jer sam skapirao da kad god je ne?to "Vau, neverovatno", treba mi deset sekundi da ukucam u google i vidim da je vest izmi?ljena, netačna, ili je sa nekog sajta koji ima neku određenu zlonamernu agendu protiv nekoga ili nečega.
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Svi lazu i mazu ! A pogotovo na internetu....ja nikome nista ne verujem !!!
Skoro sam se izsmejao ko lud...neko je na Facebooku napisao..."ako nije na Fejsu, ja ne verujem!" hahahahaa..to kaze sve o danasnjem stanju svega...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prebacivanje muzike iz kasete i ploce na kompjuter | discofilman | Computer Hardware | 13 | 28-03-2009 10:00 AM |
Prebacivanje kasete u nuendo | opustenzy | Computer Hardware | 2 | 14-12-2008 07:15 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |
Sa kasete na hard | dr.Ru | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 13-11-2004 03:07 PM |