|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sjaaaaajno, svaka čast, nisam ni obratio poažnju da si snimao, odnosno, zaboravio sam verovatno...
Da...ovo je sjajan lik, zaista odlična prilika, sećam se koliko je oduševljen bio da ovo sve imamo (a kod nas je izuzetno popularan običaj da se što više sere po sebi i svojem) , lik je mega faca i tako lepo i pitko priča i rezonuje. Ovo je inače Studio 1 Radio NS-a, a ne "M", realno dosta bolji studio, i tehnički i prostorno, ne znam koliko se vidi na snimku, ali je to to... A i ja imam nekih pedeset i kusur kila više na snimku...hihihi... ![]() Stvarno - vrh!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Rob je car... Bilo je super kad je izvadio fotoaparat za stereoskopsko fotografisanje (3D) ali iz 48. godine lol, stari analogni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Haha, naravno da ga je frula zbunila
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi studio u Londonu | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 27-06-2008 03:16 PM |
Novi studio | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 98 | 22-06-2008 03:46 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |