|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#31 |
|
Member
|
dakle radi se punom parom da se sve ?to prije zavr?i, vi?e manje control room je ofarbani i počelo se na izradi stola za mixer po uzoru na argosy, a ovo su trenutne slike:
![]() ![]() ![]() mixer stvarno izgleda fenemenalno i kvaliteta izrade je vrhunska, radil sam i na ssl4000 i na neve mixeti i par drugi mid range konzola i knobovi i sve ostavljaju jako profesionalan dojam! ![]() Ugradnja vrata i prozora: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na red je do?lo farbanje stropa: ![]() ![]() radnički selfie prije ?mirglanja, ovo mi je bil najgori dio dosad u izgradnji, ručno sam cijeli plafon sredil ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Member
|
evo upravo okinute kvalitetnije slike. Trenutno radim na bass trap oblaku koji bude iznad chill prostora, slike sti?u navečer kad se zavr?i, a do onda u?ivajte u ovima:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Pro Member
|
Bravo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#34 |
|
Moderator
|
Bravo dru?e, samo ti ?elim gooomilu posla!
|
|
|
#35 |
|
MAO
|
boki ima temperaturu
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Pro Member
|
U?as i fuj ... Kaj nije bilo crvene
? .... Svaka čast!Ajmo sad mjerenja .... Sent from Predator's phone |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Pro Member
|
Bravo, svaka cast!
|
|
|
#38 |
|
Member
|
bit će mjerenja kad sve dođe nutra i podovi kad se postave, sad se bacam na live room da sredim čim prije, hvala svima!
prostor inače izgleda puno tamnije sad na slikama, al kad dođe jo? zadnji oblak sa 3 led svijetla, mislim da bude taman
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
Bravo Marine! Samo naprijed!
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Member
|
radi se na Live roomu, sutra ću staviti neke slike
uglavnom otvorenje studia je zakazano za 24.5. tako da jo? nekih mjesec dana i bit će gotovo
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|