|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam napisao negde iznad da sam probao i bez zvucne kartice, tj sa integrisanim realtekom i da je problem isti, sto bi sledilo da do zvucne nije? ili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
integrisani realtek je takodje zvucna kartica-integrisana. Ako imas neki stereo, ukljuci sve u stereo sistem i slusaj kako zvuci-bez compa. verovatno ces imati isti problem, moguce da je neka lampa, kondenzator, tranzistor ili sl u tvom predpojacavacu... ili mikrofonu (probaj promeniti mikrofon, stavi bilo koji i probaj sa njim). ukoliko radi na stereo uredjaju bez greske, onda je nesto u compu. Ako imas aktivne monitore, predpojacalo mozes spojiti i na njih i slusati...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
hvala na svemu burazeru, jedini problem mi je , verovao ili ne, to sto sam jedini u ovom jebenom gradu koji ima bilo sta od pomenute opreme i malo mi je teze da dodjem do bilo koje zamene pa makar i na proveru! Kada isprobam jos neku od opcija, izlozicu situaciju, hvala jos jednom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nabavio sam Berindzerov mic100 za probu i sada je sve u redu! Dakle nije do mikrofona ili muzicke kartice nego do predpojacala! Sta moze da bude problem u njemu, kako srediti to, gde?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
U kom si mestu? U bg jos ima majstora koji se razumeju i u lampe, mozda je crkla lampa u tvom pp. Mozda elektrolit ili neki poluprovodnik? zahteva pregled strucnjaka. Ukoliko ima cev, pokusaj je izvaditi i probati bez nje. Utisaj sve na 0 i polako podizi nivo kad ukljucis...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |