| 
 | |||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-03-2014, 03:50 AM | #41 | 
| Member Join Date: Aug 2006 Location: Beograd 
				 |  Re: Preporuka za nove monitore 

Da se pridruzim pohvalama za 305ice, mnogo dobro rade    | 
|   |   | 
|  11-03-2014, 12:16 PM | #42 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2014 Location: Topola (Srbija) 

A rade ko doxa?   gde si ih kupio? u mitros-u su  najeftiniji... | 
|   |   | 
|  11-03-2014, 12:23 PM | #43 | 
| Member Join Date: Apr 2012 Location: London, UK 

Jel' moze Equator D5 da se nadje u Srbiji? Ne znam kolika im je cena sada (bile su oko 300 par kad sam ih ja uzimao), ali ako upadaju u budzet i mogu da se nadju ja se ne bih dvoumio uopste. | 
|   |   | 
|  11-03-2014, 02:12 PM | #44 | |
				 |  Re: Preporuka za nove monitore Quote: 
  Morao sam da ih cekam par dana, kazu i da inace vrlo brzo odu. @fix3r: nema ih ovde. Meni je to bila prvobitna opcija, da ih uzmem preko Thomanna, sto bi znacilo +20% na cenu (toliko uglavnom uzimaju kao proviziju ovi sto valjaju stvari iz Nemacke). A onda sam naleteo na 305ice... | |
|   |   | 
|  12-03-2014, 12:46 AM | #45 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 

Ima ih na stanju u NS direkt od uvoznika Studio Berar Projekt...305 i 308

__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  12-03-2014, 07:16 PM | #46 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Novi Sad 
				 |   

Evo ja moram da se zahvalim Moritz-u beskrajno! Jer upravo imam na testu 8-ice, i nije normalno kako sviraju za ove pare! Morao sam da ih narucim!!! Samo cu reci: smanjujem zvuk, a ne gubim ni na bass-u ni na stereo slici ni na visokim ni na srednjim, a onda panjim, i ladno zvuk ostaje prirodan, bez pojacavanja u bilo kom freq. opsegu, vec sve ostaje isto(bez izoblicenja) samo glasnije   Sent from my Desire HD using Tapatalk 
				__________________ mikatechnika.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/mikatechnika http://www.youtube.com/mikatechnika www.facebook.com/mikadroidtechno/ http://soundcloud.com/mikadroid https://www.facebook.com/avoid.mikadroid/ http://soundcloud.com/frequency_movements Last edited by Mika Technika; 12-03-2014 at 07:18 PM. | 
|   |   | 
|  12-03-2014, 07:17 PM | #47 | 
				 |   

Uskoro cu da bacim na prodaju(ako ortak ne uzme), male krkove, 5-ice g2 seriju, koji su sluzili za test. I need money   Sent from my Desire HD using Tapatalk | 
|   |   | 
|  12-03-2014, 11:00 PM | #48 | 

Ovo sam i ja primetio. Najvise sam primetio kako je bass opseg i dalje jasan i pun i kad su monitori dosta smanjeni. Upravo to sto kazes - sve isto, samo razlika u nivou.
		 | 
|   |   | 
|  12-03-2014, 11:13 PM | #49 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 

@Mika Technika nema na cemu, neka te sluze dugo i verno.   Ta sposobnost JBL-a da reprodukuju malte ne identicnu sliku i kada rade tiho je prakticno trade mark njihovih monitora. Ne znam iz kog razloga je JBL veoma podcenjen studijski monitor u Srbiji, delimicno krivim i samog Harman-a jer prakticno ne postoji marketing za taj brend..a delimicno i trendovsko ponasanje kada je u pitanju odabir studijske tehnike kod nas. Bilo kako bilo toplo preporucujem da poslusate sve serije JBL studijskih monitora cak i ako ne razmisljate o kupovini trenutno 
				__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  12-03-2014, 11:32 PM | #50 | 

@ Moritz: Thank You My Friend !!!!   Zaboravih da kazem, da je slika na njima toliko dobra, da kada na primer slusate vokal, kao da dolazi iz sredine a ne iz zvucnika, znaci kao da mi neko stoji u sredini i peva! show za ove pare!!!!! ljudi molim vas poslusajte ih ako nista drugo. Ja sam kod ortaka slusao petice, i mislio da me neko zeza, reko ovo je nemoguce da petica svira ovako, a tek sada kada sam osmice uzeo i cuo, sta reci vise, prosto sam vise nego prijatno iznenadjen. Skidam kapu JBL-u. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| dve nove | cAAc | Promocija radova | 0 | 22-08-2011 07:23 AM | 
| Preporuka za monitore | dmic | Monitoring | 13 | 22-12-2005 04:13 PM | 
| :: Yamaha najavila nove studijske monitore :: | lesha | Monitoring | 0 | 03-09-2005 02:12 AM |