|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz drugari,
Pre par dana javio mi se problem sa Behringer ULTRA-CURVE PRO DSP8024, naime prijavio mi je "Low Battery"' , znaci oslabela memoriska baterija !! Po uputstvu iz USERA, iskljucio sam uredaj iz struje otvorio ga i po instrukcijama brzo zamenio bateriju novom, (Varta 2032, 3V). Kada sam ga ponovo ukljucio, preijavio mi je "Memory Cleared", sto su i naveli u uputstvu jer nema opcije da se sacuvaju podaci osim ako oni u nekom ovlascenom servisu ne menjaju bateriju !!!?? To me nije mnogo zabrinulo jer je uredjaj nov (polovan ali skoro ne koriscen), i nisam imao nekih vaznih podesavanja, medjutim kada sam ukljucio RTA mikrofon ( DBX M RTA mic) za merenje zvuka , nije hteo da pokrene Roze sum (Pink Noice generator)!!! Ima li neko savet/ideju sta se desilo i bilo kakav predlog sta uraditi ili informaciju o ovlascenom servisu ili majstoru koji bi mogao da resi problem ??? Hhhhhitnoooooo !!!! Hvala unapred !!! Pozz Aleksandar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pogledaj da li ima fabricki reset?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Na zalost nema fabricki reset ! U uputstvu pise da jedini reset je skidanje baterije i u tom slucaju se brisu podaci. Njihova opcija je da njihov/ Behringerov servis menja bateriju, u tom slucaju ga verovatno kace na nesto/racunar ili vec sta i tada podaci/postavke ostaju sacuvane !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
probaj ponovo izvaditi bateriju i ostavi uredjaj malo duze bez nje, 10min ili sl. ponovo je stavi ali u jednom potezu da ne bi baterija vise puta dotakla kontakte. probaj preko baterije staviti list papira glatkog i tankog, neku trakicu, stavis bateriju a onda brzo izvuces papir. moguce je i da varnicenje na kontaktima izazove "preprogramiranje"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala ti na odgovoru !!! Pokusacu i to da uradim. Malo pre sam skinuo bateriju pa cu ga ostaviti do ujutru i probacu da na taj nacin montiram bateriju, ako je to razlog !!! Pozz Aleksandar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pozz,
Imali jos nekog ko bi mogao da da koristan savet u vezi mog problema !!! Valjda ima ljudi koji su koristili ovaj uredjaj i imaju nekakvo iskustvo sa njim !! Pozz Aleksandar |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer ULTRA-CURVE PRO DEQ2496 | digital | Kupujem/trazim | 0 | 18-08-2011 02:12 PM |
Behringer di800 ultra-di pro | Korg78 | Monitoring | 1 | 29-01-2011 05:32 PM |