|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Odlican je,mozda i najbolji.......radima sa njim vec mesec dana, odusevljen sam.Prodajem cubase........
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
..napr. otvaram midi u cubu i lepo mi svaki trak ima ime instrumenta a u 1 nating...!? Napominjem midi koji nije rađen u Cubu..već ko zna gdje tj. sa cime. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Idvi je u pravu. Rada sa midijem nema bez CuB-a. Ali, audio je odlično rije?en u SO. A, koliko sam čitao, biće jo? bolji. Uskoro.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
DAW-glazbeni sekvencer-ili digitalni audio editor softvera, za dodavanje ili mijenjanja glazbene notne podatke..otprilike definicija DAW sekvencera.
Dakle ako se proizvod prodaje pod tim sloganom u kompletu..onda je One..u najmanju ruku polu proizvod. Ima audio editora (vi?ekanalnih) fenomenalnih ćak i zapanjujuće dobrih..evo sjetih se jednog (onako bezveze) WavePad. ALI dobrih DAW-sekvencera... da je sve u jednom kao CUB, Logic malo..skoro pa jo? manje. E zato me One razočarao..naj jednostavnije radnje koje bi trebale "?ljakat" ovde ni u tragovima. Ma boli me...?to ima savr?eno ovo ili ono kad uradim naj jednostavniju radnju a on mene izbaci (da prostite) sranje..onda je i on za sada za mene sranje. ![]() Napominjem da mi nije do polemike nego jednostavno pop..kad ga se uspoređuje sa Cubom kao da uspoređuje? crno beli TV sa kolorom koji ima i daljinski.
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Covek kod koga sam u studiju trenutno obilato koristi Studio One (pored Pro Tools-a) i zaradjuje od njega za zivot...problema sa Midi-jem ima, ali nisu neresivi...stvar ukusa i afiniteta...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |