|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dino vidio sam poruku koju si mi poslao i pokusat cu slikati malo stvari sto sam ja sve napravio pa cu ponovo malo pokrenuti ovu temu makar sam ja odavno prestao ovdje postavljati pitanja nego sam se okrenuo radu.
Moram reci da je meni odlicno ispao studio. Hehe a neki su ovdje rekli joj nemoj ni pocinjati raditi....i sad mi je bas drago da ih nisam slusao ![]() Moji SC na prednjem zidu su po cijeloj visini zida a prednja duzina SC je malo preko metar. E pa ako to nije dovoljno hehe onda kom nije dovoljno nek pise elektri pismo ![]() također i na straznjim zidovima su absorberi nbo malo modificirani zbog prostorne situacije..... budem ti slikao malo sve to pa eto vidjeti ces i samo ne brini najbitnije je poceti raditi...dalje je lako Uzivaj i puno srece |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
absorber, difuzor, izgradnja studia, studio, superchunks |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
difuzor panel | quake | Dizajn i konstrukcija studija | 322 | 09-07-2011 09:24 PM |
Poliuretanski difuzor | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 13-01-2009 12:00 AM |
Medijapan kao difuzor | rale_ | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 14-09-2007 03:14 PM |