|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
?to da ne mo?e bata Arture, svaka konstruktivna kritika je u redu. Hvala tebi ?to si se dao u pisanje tako dugog post-a i na lepim rečima. Nemam ja ?ta zameriti, pobogu.
E sad, ti izvini ?to ja zapravo ne znam tačno ?ta bih ti odgovorio. Ti si itekako naslu?an muzike, sve si bolji u svom poslu i samim tim pretpostavljam da zna? da je praktično sve ?to si ti nabrojao nameran, promi?ljen artistički izbor sa moje strane. A pri tome ne bih i?ao tako daleko da tvrdim da ta re?enja nije niko pre nas primenio. Tako da, biće da je ipak razlika u ukusima. Da se razumemo, ne tvrdim da je delo savr?eno, ima par stvari kojima nisam apsolutno zadovoljan, ali nisu te koje si nabrojao ![]() ![]() Baj d vej ili ti P. S. mislim da pogre?no koristi? izraz "?mirati".
![]() |
#122 |
Pro Member
|
![]()
PreBrutalno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Pro Member
|
![]()
To je ono kad glumac lo?e glumi da dobro glumi.
![]() |
#124 | |
MAO
|
![]() Quote:
?to se ?miranja tiče, sasvim moguće, meni je to obja?njavao u obostrano pijanom stanju jedan re?iser s'kojim sam ne?to radio, pa ko će znati ?ta je zapravo to. Ja sam ga tad skontao kao vrstu "over-actinga", prenagla?ene glume, zbog koje za dlaku gubi? ubedljivost i realnost reakcije. Mada mi je objasnio da su se mnogi glumci proslavili na "?miranju", jer super le?i u komedijama, tipa Čkalja/Jerry Lewis i sl ![]() No majku mu staru, kad smo već na temi, reci ?ta koj moj (osim bizarno čvrste i precizne desne ruke) radi? tim gitarama? Koji je ?tim? Koji setup (git-magnet-amp-?ta dalje? Stvarno impozantno zvuči |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Pro Member
|
![]()
Znam ja to, ali stekao sam (možda pogrešan) utisak iz Arturovog komentara da on time nekako želi reći nešto drugo
![]() Quote:
Inače snimljeno je DI u karticu, Jackson sa EMG85 u bridge-u (koji je po meni bolji nego 81 u bridge-u) je farban sa LePou-om jedan tejk levo drugi desno, a onda onaj sedmožični Gary Kramer kroz Line6 plugin tejk levo tejk desno. Moj neki utisak je da kombinacija aktivne gitare, koja je farbana zgusnuto u srednje i gitare sa pasivnim magnetom koja je farbana malo transparentnije, otvorenije, daje dobar rezultat kod više layer-a. Postoji više kanala bas gitare, u principu da se dobije osnova i onda kopija kanala na kojoj je dist, hipass lowpass. Štim je drop A, kad ti je đitra u B spuštenom štimu, standardnom i onda samo najdeblju žicu dodatno spustiš u A.
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 19-10-2013 at 12:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
MAO
|
![]()
au lebtijebem, a ja mislio da znam nešto o pravljenju high-gain farbi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Pro Member
|
![]()
Pa hvala Arture, ali uglavnom su to stvari koje sam se grebao na Andy Sneap forumu samo primenjene na guitar sim-ove. Koga interesuje, tamo ima dosta toga interesantnog, ba? vezano za tvrdu produkciju.
![]() |
#128 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#129 |
Moderator
|
![]()
[quote=Dushan_S;354669]Ne?to za veselu prazničnu atmosferu od nas!
![]() [quote] Prijatelju sta reci nego svaka cast!!! ![]()
![]() |
#130 |
Pro Member
|
![]()
Fala čovek! Drago mi je ako ti se sviđa, jako brzo sam snimao i miksao, pesmu sam napravio pre nekih 20-ak dana pa je trebalo to brzo poterati, za malo da zakasnim i proma?im novu godinu :P
![]() |
Tags |
acid |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio trigger finger | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 09-08-2007 04:11 PM |
drumagog ili drugi trigger u praksi? | dr.Ru | Audio Software | 9 | 12-09-2005 08:08 AM |