|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Ama,dragi drugari,
možda bi bilo krajnje vrijeme da se okrenemo nekadašnjom pravom radu sa muzikom na ovom forumu !? Valjda je to ono što čini forum forumom. Ne mogu pojmiti da nekakav Branoy(iz dana u dan,a i njemu slični ,uzimaju prostor na forumu ,nije mi jasno da imaju toliko vremena,a deru li,deru!!!!,) priča o Cubase 7 ,a nije upoznao ni trojku a da ne govorim o starijim verzijama i tome slično. Već kada njega pominjem,sve dosada što sam poslušao od njega je čisti šit! Momak stvarno nema pojma. Bilo bi dobro da mu ljudi koji rade na forumu,fino preko e-maila,kažu da se malo " iskulira" i da prati forum od ljudi koji nešto znaju i imaju. P.S. Izvini Banoy,jesi mi iz Bosne,ali buraz ,de se malo smiri,prebaci se na Facebook ili neko slično sranje i kuliraj i dalje,nisi ti za ovaj forum?. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vst i Cubase 5 | elmirh | Audio Software | 3 | 09-07-2012 05:49 PM |
HK Audio Elements konfigurator | lesha | Komercijalni Oglasi | 2 | 14-04-2011 02:06 PM |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 19 | 15-10-2009 01:11 PM |