|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
...ali ima dovoljno onih koji imaju para tako da se posao isplati!
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
Batali to.
Ja se prvi nevidjeno lozim na ProControl. ALI - radi samo na toolsima do verzije 10 i SAMO na toolsima. ....sto ako radis u njemu cesto - je pun pogodak. Meni ne radi, jer sam cesce na Logicu, u PT samo trekujem. Ali PT11 je ludilo, ali baj baj sve ostalo od supporta legacy hardvera. Jbg. 'Oce Digidesign da uzme pare. Da mi je PT glavna platforma - rado bih presao na PT11, sa C24 i jednim HDX cardom. Nazalost, nema lepih DAW kontrola za malo para.... svojevremeno je jedan clan foruma kontaktirao sa nekim strancem koji je hakovao stari Control24 (po meni brutalan kontroler+ sve ostalo) da radi sa Cubase.... ....samo sto je jbg stiglo pretece pismo od Avida, da se malo "smiri" ... ![]() my 2 cents. pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kome stiglo pretece pismo? Nasem ili tom strancu sto ga je hakovao? ![]() Znam da nema dobrog kontrola za malo para, zato sam i gledao pro kontrol...majku mu bar da radi na 10 i 11... Ajd ok, kapiram radi samo na protools, ali i dalje mi nije jasno sto nema podrsku za 10 i 11.. Znaci nista od pro control.. ![]() Razmisljao sam ja i o control 24 medjutim hocu nesto vece, a za c24 nemam love.. Gledam i onaj iCon Qcon + 3 EXP (1800e novo), pa da odradim neki dojajni beli desk u koji bi ga ugradio sa sve touch screen ugradnim monitorima... ali nemam prilike da ga pogledam uzivo, samo da ga narucim od preko...a na fotkama mi ne deluje nista spektakularno...jbg ne znam sta da radim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |